LHC värdemätare?

Härligt väder ute! Säkert en hel massa minusgrader men solen lyser! Varm är den också.

Vi ska väl ge oss ut en sväng men efter att ha varit fri från hosta och feber i ett par veckor är det nu näsans tur.

Vad är det med den här vintern och vad gör den med vår fysik? Vi är sjuka en efter annan på jobbet. Inte vill man ge sig ut heller och kläderna krymper i garderoben. Kan inte förstå sammanhanget...

Nåväl, nu tänkte jag ju skriva om matchen idag. Linköping har ju, precis som FBK, spelat uselt den senaste tiden. Åtminstone har resultaten inte gått LHC:s väg heller. Därför ska det bli en intressant match i eftermiddag. Vilka har gett sig katten på att börja tagga upp inför slutspelet?

Med tanke på hur det såg ut sist är det nog FBK som förlorar den kampen. Det är nu det verkligen syns att vi saknar de "gamla" trotjänarna. När Walle drog iväg till NHL var det oerhört synd att Rundqvist släppte iväg Nordström.

Hans erfarenhet är vida överlägsen Wallins vad gäller SM-slutspel för Färjestad. Vad det innebär, vad fansen ställer för krav och - självfallet - klubbens krav!

De som spelar nu verkar inte ta detta på allvar. Men det kanske inte är så konstigt. De flesta har ju aldrig varit med om det.

Nej, det är nog bara att ställa in sig på att det här blir ett mellanår och att vi får tillbaka både Wallin och Christian B till nästa säsong. Kanske t o m Frögren. Henke i målet blir kanske också lite stabilare.

Har förresten Tommy Samuelsson tackat Ja än? Läste att Perra går till Timrå nästa säsong. Tänk vilken nesa om Sammen tackar Nej! Han kanske går till Skellefteå igen... ha ha ja, vad skulle man säga om det?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0