Fler som måste bli sugna...

Var SM-guldet för 1,5 år sedan för knepigt att smälta för några av spelarna? Förutom Dicken är det ju faktiskt så att flera av spelarna inte riktigt kommit upp i den standard vi vet att de har.

Det anser uppenbarligen fler med mig. Läs vad Magnus Nyström skriver efter intervju med Sammen:

"Du måste få fart på några av dina spelare som tidigare vikt ner sig i skarpa lägen - Per Åslund gjorde inte ett mål på sju matcher i slutspelet i fjol, Axelsson bara ett enda och Mikael Johansson bara två poäng. Dessa måste skärpa sig när det gäller som mest?
- De här spelarna måste ta ett större ansvar. De är jättebra hockeyspelare, men de har inte tagit sista steget i sin utveckling. De skulle leda oss i fjol, men gjorde inte det. Man vinner och förlorar med sina bästa spelare. Nu får de en lugnare miljö bakom Wallin, Berglund och Prestberg. Men de spelarna du nämner måste bli mer intensiva i sitt spel. De måste in framför mål, vara bättre i avgörande lägen och ta mer avslut. Vara mer aggressiva och intensiva i sitt spel.
Nu var Dragan Umicevic poängbäst i slutspelet i fjol - men även Dragan måste du väl vilja se mer av när de tuffaste matcherna ska avgöras?
- Det är samma sak med honom. Och han skulle kunna göra 50 procent mer poäng. Även Dragan måste ta nästa steg i sin utveckling."

Notera dock att Dragan inte vunnit något SM-guld med Färjestad. Ännu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0