Hjälten! ...antihjälten

Säger bara: EMIL KÅBERG! Nej, han var inte på isen igår när det avgjordes. Men vilket hjärta! Den som lyssnade på intervjun med honom i en av alla periodvilor igår vet vad jag pratar om. Inte så konstigt att han är alla FBK:ares stora favorit!

Matchen då? Ja, den ägde Färjestad stundtals. Synd att inte pucken går in när den studsar precis en centimeter utanför stolpen - kommer inte ihåg när. För många perioder... och jag är trött idag.

Avgörandet kom när Frögren blev utvisad - och den utvisningen kan man diskutera! Inte som utvisning, för det var det. Men rent överlag släppte domarna sådana situationer och andra med som var riktiga utvisningar. När SAIK sedan tog ut Hadelöv då blev det kalabalik i FBK:s försvarszon. Framförallt nämnde Frögren såg ut som den vimsigaste av dem alla. Och SMACK där satt avgörandet. Men Frögga gjorde mycket annat bra! Ja, det gjorde hela laget. Men var är Christian Berglund?? Han är väldigt osynlig.

Hur som helst - desto mer hockey blir det framöver. Det är så man får tänka efter förlusten igår.

Imorgon drar vi iväg till Karlstad. Ska bli oerhört kul att se en match live igen. Det var i december senaste... Eller? Nej, jag är för trött... Måste spara lite hjärnenergi till jobbet. Får skriva något ikväll istället. Och då är det återigen en kul match att titta på: Modo-SSK! Kom igen, SSK!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0