Borta blev hemma

Oj, vilken skön 3-poängare! Dessutom en nolla! Så nu har Salak klubbrekordet under grundspelet. Är det Jonas Gustavsson som har det under slutspelet? Tror det. Kommer dock inte ihåg med hur många; 3-4 st tror jag.

Tyckte jag märkte rätt tidigt att gänget hade bestämt sig för att vinna den här matchen! De var nog en aning för stirriga innan Sammen tog time out och det såg ju ut att lugna dem en aning. Dock inte för mycket! Kämpainsats var ordet. För att inte tala om spelet i numerärt underläge - som ju är helt otroligt bra!

Återigen kul att se hur Dick Axelsson snurrar upp försvaret och serverar Marcus Paulsson härliga mackor. Det har hänt förr! Det resulterade i ett mål ikväll och det lär förhoppningsvis bli fler vad det lider. Kul självfallet att förstakedjan börjar producera match efter match också.

Blir dock en aning irriterad på det sätt Sevc går åt motståndarna. Inte bara ikväll. Det händer i stort sett i varje match och brukar rendera en och annan utvisning. Han behöver väl inte gå på så hårt! Eller är det jag som överreagerar?

Även Frögren har en tendens att ta i mer än nödvändigt. Men det kanske är så de är tillsagda att spela. Dock är det ingen av de andra backarna som taggar upp på det där sättet.

Blir imponerad av Södertälje! Tycker faktiskt det är riktigt kul.

BTW! Ett tips till alla kattägare som inte har någon rolig kattleksak. Prova med en öronpropp. Roligaste leksaken någonsin för vår lilla Sonja, 5 år.

BTW2! Google Chrome verkar inte förstå den här redigeraren. Den vägrar att göra radmatningar, så det måste jag gå in manuellt och göra i html-koden. ORKA! Så ha överseende om det saknas radmatningar lite här och där.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0