Dags för lördagsunderhållning!

D v s melodifestivalen nr 4 ikväll!!

Nej nej nej! Fel fel fel!! Ikväll bänkas det framför tv:n för att se när Färjestad - förhoppningsvis! - spelar ut HV71 och visar dem var skåpet ska stå! Eller...? Det kanske blir så att vi får bita i det sura äpplet återigen?

Ja, någon utklassningsseger eller ens en klar 3-poängare är knappast att räkna med. Kommer troligen att bli tätt, tätt, tätt. Grinigt, hårt, argt och ilsket på isen.

Vilket lag som kommer att behärska detta bäst är väldigt svårt att sia om. Får hoppas att Dicken är tillbaka. Att Frögrens knä är återställt. Att Salak är på benen och är han inte det får vi hoppas att Torpet har kitt mellan armar och ben och stolpar och ribba.

Fullsatt i LLA blir det ganska säkert. Annars är det synd och skam med värmlandspubliken! Hade själv gärna sett matchen live, så varför åkte jag inte till K-d? Ja, det blir iallafall till slutspelet.

Hur går det då? Ehhh... Hmmm... *tänk tänk tänk*... Asch, det blir seger med 3-2. Men oavgjort är inte helt otänkbart heller.

Spännande matcher för övrigt. Ett litet tips kanske? Det var ett tag sedan...
Skellefteå-Brynäs 2-3
Förnuftet säger SAIK men jag hoppas på BIF för att FBK ska kunna ta in på serieledningen.

Timrå-AIK 4-3
Kan gå hur som helst men - HEJA PERRA!

Djurgården-Luleå 5-3
Även den här matchen kan gå hur som helst. Men av lojalitet mot övriga i familjen, så får tipset gå till DIF.

Linköping-Frölunda 4-2
Frölunda får nog sota för LHC-förlusten i torsdags. Eller också tar sig FHC samman för att undvika kvalserien. Men mitt tips går till LHC.

Modo-Södertälje 1-3
Svårt att tippa! Men OK, SSK har ju kapacitet men har de självförtroendet och förmågan att lyfta sig när det verkligen gäller? Vi får se!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0