Sista rycket innan uppehållet

I eftermiddag gäller det för grabbsen att se till att deras hemmatrend (trend på en match?!) fortsätter. Tre poäng är det som gäller och det mot The Dressmans. Modo för den oinvigde.

Micke Johansson kanske spelar. Hoppas på det. Ser ut som han är den ende som är tillbaka efter skada men nu finns ju tid för återhämtning.

"Jonas Gustavsson till AHL" - där ser man. Färjestad nästa säsong?

Tips! Sanny skriver krönika åt VF.se. Går att läsa här. Intressant läsning:

"Botten var nog ändå nådd efter 1–3-förlusten hemma mot Södertälje. Den tio minuter långa tystnaden i omklädningsrummet efter matchen övergick i en känsla av panik. Vi visste att det skulle blåsa väldigt hårt kring oss dagen efter. I det läget kom Jörgen Jönsson in i omklädningsrummet sa några väldigt bra ord: Glöm inte bort att vi tror fortfarande på er grabbar, ni är jävligt bra. Det viktiga nu är att vi går samman som en grupp och inte tittar över axeln på någon annan. Det är vi här inne som ska vända på det här."

Intressant också att läsa att han är väldigt glad över att klubbledningen inte chansvärvade den 31 januari. Eller kapitlet om skrockfullhet där han skriver bl a att Christian Berglund ska örfila en sovande Emil Kåberg inför varje match... Ja, mycket intressant och läsvärt för den hockeyintresserade.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0