Tillbaka...!

Tillbaka efter en två-veckors vistelse i Indien. Närmare bestämt i Calangute som ligger i delstaten Goa.

Snacka om kulturkrock! Indierna stod och fotograferade oss när vi låg på stranden eller gick ner till havet. Då ska man ändå komma ihåg att det fanns massor av turister där. Vi kanske var ovanligt blonda eller långbenta eller bleka eller unga/gamla eller bara vanliga turister. Vi fick höra från hotellpersonalen att de som fotograferar oftast är indier som är turister själva. De är inte vana vid västerlänningar.

En bild från en av restaurangerna:

Läcker bild på solnedgången när vi är på väg till stranden för att äta middag på någon av alla restauranger som låg där:

Åsså lite hockey då... Förlust igår igen! Trenden ser inte bra ut! Normalt sett så här dags på säsongen är den tiden då Färjestad börjar få snurr på lagdelar och spelet. Men det finns sannerligen ett och annat övrigt att önska! Ett är bl a att spela i åtminstone 60 minuter. Om jag inte är helt fel ute har det hänt vid ett par, eller kanske fler, tillfällen att laget släppt in puckar i slutminuten. Inte bra, inte bra!

Visst kan man skylla på skador men alla lag har skador. Det tillhör spelet. Vari ligger felet? Är det inställningen som inte är som den ska? Tränar man fel? Saknar man Perra? Nej, det vore långsökt. Vad är det då som är fel?

Det viktigaste nu verkar ändå vara att vända förlusttrenden och - förstås! - att börja måla i PP.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0