"AIK kan mycket bättre"

Men blir man trött eller?!

Det är möjligt att de kan bättre. Det är också möjligt att de helt enkelt inte kan bättre mot Färjestad. Anledning: Färjestad är ett bättre lag.

Undrar vad som kommer att krävas för att FBK ska få ett erkännande från dessa urtrista kvällstidningar. Å andra sidan - varför bry sig om vad de skriver??!

Färjestad vann för att de var bättre helt enkelt. Det var egentligen bara i första perioden det såg lite märkligt ut. Så som om FBK ändå - trots alla varningar! - ändå underskattade AIK. Men det var kanske bara en synvilla. Egentligen kanske de mer var lite avvaktande om man ska tro på vad Lasse Grankvist och Thomas Johansson ansåg. Nej, jag har sett det här laget hela säsongen. De såg övermodiga ut! ...och till på köpet gjorde ju även AIK mål också.

Walles styrning till 1-1 var så otroligt läcker! För att inte tala om hela händelseförloppet innan 2-1-målet. Micke Johansson som dirigerar Magnus Nygren innan teket. Tar teket och ger Nygren ett perfekt pass som sedan laddar bössan och sätter pucken förbi Fasth!

Bra försvarsspel egentligen över hela matchen. Undantaget första perioden. Blomdahl är ju en riktigt korkad hockeyspelare som tyvärr sänker Christian Berglund = hjärnskakning. Har ingenting till övers för den här otroligt fule spelaren.

På torsdag är det dags att möta publiken på Hovet. Undrar vilken reaktion det blir hos FBK-spelarna då? Jo, en sak jag måste kommentera var att AIK-klacken - den pyttelilla - skrek något i stil med "...bönder" i vanlig ordning. Då svarade ståplats med följande: "Sveriges bästa bönder! Ja, vi är Sveriges bästa bönder!" o s v. Bra, grabbar och tjejer. Ge svar på tal!

Undrar hur det går uppe i norr? Sudden nu!

Kommentarer
Postat av: Smsa Låna

Jag tycker att det är lite svårt att göra en bra design till sin sida - hur har du burit dig åt? Du har ju en jättefin sida!

2011-07-20 @ 05:49:42
URL: http://smsalåna.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0