Holmgång på Hovet?

Ikväll smäller det till på Hovet och Towe ska dit! Hon har fått platser väldigt nära klacken, så någon FBK-tröja sätter hon inte på sig. Vinner FBK eller om domarna blåser till FBK:s fördel enligt klacken, kan det bli ganska tråkiga scener och det vill vi inte bjuda på.
Är lite nervös faktiskt. Egentligen tror jag på seger men man vet ju aldrig... Får FBK 2-0 i matcher är det kört för AIK. Blir det 1-1 i matcher är det en öppen historia igen. Nähä! Klyschor, jag vet. Men det ligger ju något i dessa klyschor.
Berglund är fortfarande borta. Otroligt synd! Men Sterner har fått tagit hans plats och gjort det bra. I övrigt är det väl inte mycket att säga om den här matchen.
Undrar vad media kallar slaget uppe i Luleå den här gången. "3:e världskriget" var det i Skellefteå. Blir det "4:e" nu då? Snacka om att sakna perspektiv! Klart det är hett och tufft. Båda lagen vill vinna. Ja, alla lag vill vinna! Men till vilket pris? Ge er med dessa krigsrubriker!
I övrigt då? Läste att Widing fick en plats i Tre Kronor. Undrar hur Pelle Mårts tänkte där... Kul dock att FBK:s "lilla monster" Johan Gustavsson fick chansen. Han gick till Västerås tidigare under säsongen och tillhör inte längre FBK. Lite synd. Det är nog en målvakt att satsa på framöver.
Nej, nu ska jag iväg till jobbet och ikväll - till skillnad mot i tisdags! - kommer jag att sitta bänkad redan 18:30!

Kommentarer
Postat av: momo

På morgon-TV i SVT 1 säger den kvinnliga sportjournalisten: "Jag tror nog TYVÄRR att FBK vinner" - varefter hon, medveten om sin tabbe, ändrar sig snabbt.

Tala om att avslöja sig.

2011-03-24 @ 08:28:11
Postat av: Thowe

Till mormor: VA?! FY FA-AN. Jävla idiot. MAMMA, TA HAND OM SKRÄPET O TA ÖVER HENNES ROLL!

2011-03-24 @ 13:56:35
URL: http://iputlovefirst.spotlife.se
Postat av: momo

Heja Towe!!!

Tänker på dig ikväll! Va försiktig!!

Kram från din mormor

2011-03-24 @ 14:02:39
Postat av: momo

Heja Towe!! Va försiktig ikväll. Hoppas att de vinner, men nog är man nervös.

Kram från din mormor

2011-03-24 @ 14:08:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0