Så där ja...

Mätt och belåten! Jag fick äta ensam idag. Det var ett tag sedan... Passade på att käka ciabatta (jodå!), tapenade, salami, gröna oliver i vitlök (he he), god ost och - ett glas vin! T o m katterna satt och dreglade.

Kvällens match då! Salak tillbaka. Kommer han att stå eller får Michel stå igen? Så som jag tolkar det beror det på hur mycket man satsar på seriesegern. Står Michel då vill man vila Salak för att satsa mer på slutspelet. Står Salak vill man åt seriesegern. Men det är ju bara hur jag spekulerar.

Dags även för Sanny och Junland att spela efter en ganska lång frånvaro. Allas älskling Emil Kåberg är även han tillbaka.

För att knyta an till tidigare inlägg om rykten, så har ytterligare ett rykte uppstått. AIK vill ha Per Åslund. Frågan är dock om Färjestad släpper honom. Han har inte producerat lika bra den här säsongen som tidigare. Men nog har grabben talang. Om han hade haft ett bättre självförtroende och lite mer jävlar anamma hade den killen spelat i NHL idag. Så OK, AIK vill ha honom. På ett sätt är det synd om FBK släpper honom av den anledningen att han är en av få värmlänningar i truppen!

Men nu...! DAGS FÖR UPPSNACK!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0