Uppsnack

Intressant att läsa att flera och fler medier tror på en AIK-seger mot Färjestad i semifinalserien som startar upp på tisdag. Dessa medier tror även att Djurgården kommer att slå ut både Luleå i kvarten och den semifinalmotståndare de kommer att möta. Eller tror och tror... snarare hoppas.

"Åhhh, ett stockholmsderby i finalserien" flämtar de. "Tänk er 7 fullsatta Globen!". Jo, det låter onekligen som en häftig upplevelse. Undrar hur omgivningarna kring Globen Arena kommer att se ut efter den holmgången... Eller det kanske jag inte vill veta. Inte vad det skulle kosta i polisinsatser heller.

Det är hur som helst långt dit! Först ska Djurgården slå ut Luleå i kvällens kvartsfinalomgång. Sedan ska AIK slå ut Färjestad. Vilket jag har väldigt svårt att tro att de gör. Det var en sak för AIK att slå ut HV71. (Det finns faktiskt en anledning till att det är otroligt svårt att vinna två säsonger på rad.) En helt annan sak att slå ut ett FBK som börjar hitta formen mer och mer. Vår målvakt går inte av för hackor han heller. Vi har gamla slutspelsrävar både på isen och utanför. Dessutom borde Färjestad vara betydligt hungrigare än vad HV71 var.

Men visst! Det ska spelas om det. På tisdag drar det alltså igång. Återigen en urkass planering från min sida! Vi har kvällsmöte på kontoret... Jag ska ha en föreläsning. Den blir kort!

Kommentarer
Postat av: Luleåfan

Så skönt det blev att gården fick puck mot sig i Lule-matchen ikväll! Luleå vann en ärlig seger!

2011-03-20 @ 21:52:35
Postat av: Lasse

"Den blir kort". Skön kommentar.

2011-03-21 @ 12:58:35
URL: http://battrehockey.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0