Som musik i mina öron

Har sett matchen i sin helhet nu. Spelade in den igår eftersom vi hade besök från Karlstad och då ville förstås alla se matchen men vi käkade först. Såg sedan 3:e perioden. Men idag såg jag alltså hela matchen.

Intressant att konstatera att de där 3-poängarna mot Frölunda resp Timrå verkar ha stärkt laget rejält. Ser ut som ett helt annat lag nu och det är en njutning att titta på dem.

Fler mål än 2 gjordes också! Det första målet var en riktig riktig godbit! Nog är Färjestad på spåret igen. Bäva månde motståndarna! För efter den här tuffa inledningen är gruppen säkert stärkt och kan hantera eventuella svårigheter bättre framöver. Ser lovande ut!

Synd bara på dessa "checking to the head"-utvisningarna. Detta måste de komma till rätta med. Wallin utsattes för hård utfrågning efter matchen av Boork men han klarade av det alldeles utmärkt. Blev imponerad av hur han hanterade det. Skönt att nr 20 i Växjö inte blev skadad av tacklingen igår utan kunde vara med och spela i powerplay:et efteråt. Som "tack för kaffet" gör FBK mål short handed. Underbart! 

Arto Blomqvist: "Färjestad spelar ruskigt bra nu i alla tre zonerna." Musik i mina öron! Antar att jag inte får några sympatier längre på Twitter... Tackar dock ödmjukast för dem när det var som värst.

Ett par roliga och OVANLIGA sekvenser bjöd matchen på. Dels den när Christian Berglund och Martin Gerber kramades i slutet på 2:a perioden. När spelade de tillsammans? Måste ha varit lockout-säsongen 04/05 för 01/02 när Gerber tog SM-guldet med FBK spelade CB i NHL/AHL.

Sedan var det riktigt kul att se Jonas Holtet som var på väg till FBK:s spelarbås efter att Sanny Lindström (enligt hans egen utsago på Twitter) skrek på honom att nu får han ta och byta.

Veckan som kommer blir full av hockey! Match på tisdag (Färjestad-Linköping), torsdag (Skellefteå-Färjestad) och lördag (Färjestad-HV71). Toppmatcher rakt av. Jättekul! Vinner FBK dessa matcher är laget med rejält i tabellen också. Ska bli mycket spännande!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0