Förlust igen

4:e matchen utan en trepoängare och alla börjar snacka om kris i Färjestad. Hårda krav i den här klubben - intet snack om saken!

Var och såg matchen live i Karlstad och det är alltid lika kul. Åtminstone till en början när man kommer dit, man hör introt, spelet börjar (efter att nationalsången förstört stämningen!) och ganska snart märker man åt vilket håll det barkar. Förlust eller vinst. 

Ikväll kändes det ganska tidigt att det här kommer Brynäs att ta.

Jag har ingen aning om varför det inte klickar i spelet. Men nog kan man se att Martin Sevc inte riktigt är i toppform. Eller att Sanny Lindström vill mer än han klarar av just nu. Wenztel Pettersson är inte riktigt redo för Elitserien vad gäller den mentala biten, osv osv...

Jag vill verkligen inte påstå att jag är någon expert på något sätt. Det finns andra som klarar den här biten betydligt bättre. Men från en supporters synvinkeln verkar det som om laget inte riktigt har hittat rätt i spelsystemet och verkar dessutom en aning loja.

Det sistnämnda skulle spelarna aldrig erkänna. Men se bara på HV71 förra säsongen. Tror det smyger sig in en liten, liten nöjdhetskänsla. Det saknas det desperata och om inte kärntruppen har den kvar - hur kan de då förmedla det till de nya?

Tänker också på att de som kommer nya till FBK tror (som alltid!) att det bara är att glida med och att det sedan blir SM-guld. Oj, så fel de har. Det krävs BLOD, SVETT, TÅRAR, HÅRT ARBETE och STORT STORT HJÄRTA!!!

"Only as you know!"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0