Lördagsmatcherna

Jaha, en match live på Hovet och en match i tv-soffan. Ingen av dessa matcher gav önskat resultat. Dock fick FBK åtminstone 1 poäng med sig och det är ett litet plus. Men mot AIK borde det varit 3! Varför utnyttjade man inte det mentala övertag man uppenbarligen har haft på dem? Det är förstås lättare att sitta här och skriva det än att verkligen gå ut och göra det.

Lördagsmatch, kväll, hemma, slutet på månaden för de flesta (lönemässigt) och på det - en förlust. Är det konstigt om publiken stannar hemma till nästa match? Nej, fansen vill bli underhållen och visst, periodvis spelade FBK bra. Men som vanligt vill inte pucken in.

Får inte glömma att det saknades några tunga pjäser. De finns med av en anledning, så därför är jag inte speciellt orolig. Det här laget kommer. Det har bara varit två omgångar och tabellen är, som vanligt enligt alla experters utlåtande, helt upp-och-ner.

Oavsett vilket, så är det väldigt roligt att det är igång igen. Framförallt att se hockey live! Klart man ska se hockey live! Hovet igår var helt makalöst. Publiken runt om arenan hoppar och skriker och är med på ett helt annat sätt än i LLA t ex. Där är det bara ståplatspubliken som sjunger, skriker, hoppar och jagar på. Lite för lugnt och försiktigt på sittplats. Hur det är i Scandinavium kommer jag inte ihåg. Såg inte många elitseriematcher när jag bodde där. Mycket p g a att Frölunda åkte ner till Allsvenskan under den perioden... Minns att jag såg ett derby mellan Mölndal-Frölunda i ett knökfullt Mölndals Ishall - vad nu den heter.

Hur som helst, oavsett förlorade poäng är det jättekul att det är igång igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0