Mellanmatchsnack

Någon som vet vem "Gaston" är? Eller "Slatko"? Det kan jag tala om. "Gaston" är nämligen Christopher Nilstorp och "Slatko" är Jonas Gustavsson. Målvakter som Erik Granqvist har tränat i Färjestad.

Han har smeknamn på sina målvakter som är kopplade till olika tillstånd han vill att de ska eftersträva. Han är för skön, våran "Grana".

"Slatko" stod för Stor Lugn Aggressiv Tät men de två sista bokstäverna vill inte Erik berätta vad de står för. Öppet för tolkning alltså. "K" och "O". Hmmm... 

Han berättar inte heller vad "Gaston" står för. Inte så konstigt. Vore dumt att ge motståndarna något att utnyttja.

Mer då? Läser att JJ går tillbaka till tränarjobbet. Ska ta hand om forwards som förra säsongen. Det blev nog för tråkigt att gå hemma när barnen är i skolan eller var de nu är. Han ska dock inte följa med på matcherna. Klokt beslut, tycker jag.

En annan legend i Färjestad är tidigare-Nr17 Mattias Johansson som ska ta över en av Granqvists uppgifter, nämligen att scouta motståndarna. Kul att Matte är tillbaka i klubben. Tröjan åker nog snart upp i taket! Det har ju varit en del snack om det sedan det bestämdes att junisarna inte får använda det numret. Något sådant...

Ja, det var väl alles för den här gången. Ikväll match igen. Brynäs-Frölunda. Hur går det här då? Ja, enligt mitt Twockey-tips kommer Frölunda att vinna.

Källa: NWT.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0