"...eller typ bli nollade..."

0-3...

På hemmaplan!

Vad säger man om det?

Inte acceptabelt förstås.

Oj, vad det såg krampaktigt ut. Finns mycket vilja men alldeles för mycket tryck på dessa gröna axlar. "Pyspunka" säger Wikegård. Tycker det är klockrent. Precis så ser det ut.

Antagligen sista matchen i LLA för den här säsongen. Synd! Verkligen synd! Men förr eller senare kommer den. Varför den kommer tidigare än väntat tror jag faktiskt har med den tuffa kvartsfinalserien att göra. Undrar om inte den sög musten ur spelarna... Och fansen. För oss var det som att vi vann SM-guldet när vi vann den serien. HV är alltid HV. Brynäs känns bara beige. Sorry, Brynäs. Men för oss FBK:are är inte Brynäs ett rött skynke direkt... Det må vara tvärtom och kanske blir det så efter den här serien.

Hur som helst, den här matchen förlorades inte för att Torpet inte var på isen. Det var ineffektiviteten framåt som var orsaken. Nog fanns det gott om chanser men puckf**n ville inte in.

Jag satt bredvid en familj som bestod av pappa, mamma och två små barn. Den äldsta var sådär en 4-5 år. När Brynäs gjorde mål frågade hon förväntansfullt om det var Färjestad som hade gjort mål. "Nej", sa hennes pappa. "När de gör mål kommer du att märka det för då ställer sig hela publiken upp." Brynäs gjorde ytterligare ett mål och den lilla flickan frågade återigen sin pappa om det nu äntligen var Färjestad som hade gjort mål... Men så var det förstås inte. Den lilla flickan fick inte se hela publiken ställa sig upp. Däremot nästan halva LLA. Om man vill vara elak kan man säga att det var gävleiter som var orsaken till att det blev fullsatt i LLA i eftermiddag. Det måste ha varit en 3000-4000 brynäsare där. Imponerande!

Förhoppningsvis får Brynäs darriga ben när de ska slå in matchpucken på tisdag. Det har hänt förr. Även den bäste! Kom dessutom ihåg att Färjestad har varit uträknade tidigare men kommit igen.

VI ÄR FÄRJESTAD!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0