Sista matchen för säsongen...

De senaste dagarna har verkligen inte varit några roliga dagar sett ur hockeyperspektivet.

DIF åkte ur elitserien och ett par familjemedlemmar "gråter". FBK förlorar de tre sista matcherna och förlorar semifinalserien med 4-1. Bara det...

Men så är det med idrott. Alla är inte vinnare och man vet aldrig hur det går. Nu vann Brynäs. Grattis till dem för en mycket bra genomförd serie. Med ganska så mycket hjälp från domarna - oavsett vad en del anser om att det borde vara slutsnackat om domarmisstag. Men de kan bli ganska så avgörande... Se bara på 3-2-målet som föregicks av en TYDLIG offside.

Nåja... Nu är det som det är. Brynäs till final. Vilka möter de där? Ja, säg det. Har inte sett speciellt mycket av den andra semiserien. Verkar vara hemmasegrar som gäller vilket skulle betyda Skellefteå. Men om AIK vinner och går till final tror jag faktiskt jag ska föreslå här hemma att vi går och ser en av finalmatcherna. Om jag vågar...

Peter Jihde är en aning arrogant efter intervjun med Rickard Wallin. Synd där, Peter. Nu sjönk du ytterligare några pinnar på stegen... Ett jäkla smörjande för Silfverberg i TV4. Nej, bojkott på den kanalen ett tag!

Slutligen...

V I   Ä R   F Ä R J E S T A D!!

Fantastiskt gjort av den här klubben att år efter år efter år alltid vara med när det drar ihop sig. Nu blev det uttåg i semi vilket visar på att det är svårt att vinna guldet två år på raken. Men efter den här säsongen som varit är semi väldigt bra!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0