Måndag 9 juli

Målarna var på plats tidigt idag för att fixa färdigt balkongen - vilket den blev under em. Den blev väldigt väldigt fin! Matchar huset i övrigt. Nu ska ett litet bord och 2 stolar upp dit. Tvivlar dock på att vi kommer att sitta där...

Vi funderade ett tag på att ha någon typ av glas istället för brädor för att utsikten skulle bli bättre. Men huset är 100 år gammalt i år och glas är lite för modernt för det här huset. 

Efter sedvanliga morgonrutiner med DN och frukost drog vi iväg till Kista för att fixa SIM-kort och fodral till min padda. Kom hem med ett ordinärt men snyggt svart fodral och ett nytt abonnemang för iPad som går att säga upp 1 månad i förväg. Inte bundet i ett antal månader/år med andra ord. Mycket bra! 

Efter lunchen var det så varmt och skönt ute, så jag tog - faktiskt! - ett bad! Årets första i svenskt vatten. 19 grader varmt vatten. Liiite för kallt för mig egentligen. Men ett snabbt dopp funkade. 

Målarna var fortfarande kvar, så det kändes lite kymigt att ligga och bräka sig i solen och bada när de stod och jobbade för fullt i den varma solen. Men OK... vi betalar dem.

Tog en snabbtur till stora Coopan för att inhandla fler småtrall, så vi slipper gå i det vassa gruset när vi ska bada. Blev så här:


Middagen blev en för Per efterlängtad taccos:


Kvällens film blev The Iron Lady. Blev lite besviken på den. Tyckte inte den var så bra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0