Onsdag 18 juli

Vaknade tidigt av en fågel som envist kvittrade utanför vårt sovrumsfönster. Sonja blev tydligen störd hon också, för hon hoppade upp i fönstret och försökte ta sig ut. Jag vaknade till såpass när jag såg att hon krupit ut genom det öppna fönstret och stod på taket - som sluttar brant ner.

Jag flög upp, ropade på henne och öppnade fönstret mer, så hon lätt kunde ta sig in igen. Hon förstod direkt att det var någon slags fara. Hade hon kommit längre ner på taket hade hon antagligen inte tagit sig upp igen. Uuuhh... läskigt!

Måste lägga upp en bild på min sötnos - som hittat ett bra ställe att sätta sin söta lilla rumpa på:


Vi drog till Karlstad senare på förmiddagen. Stannade i Karlskoga för en hamburgare på Sibylla. Tänka sig! Slut med McD och Max. Smaskigt! Men oj, vad stor den var!

Väl i Karlstad sken solen - som sig bör! Vi inhandlade en massa god ost hos Olsons på Drottninggatan, köpte vårt favoritvin (Seghesio), lite lakrits, jordgubbar och en chokladkaka innehållande whisky. Syster Tina hade varnat för blött gräs (ska dit på torsdag), så ett par gummistövlar fick inhandlas också...
"Står du upp och ner i skogen lär vi iallafall se dig om du går vilse!" var kommentaren...

Efter ha lämpat av allt i minilägenheten tog vi en sväng genom stan för att titta på släggtävlingen. Det handlade alltså om att man skulle försöka slänga en slägga över Klarälven.

Tog sedan en matbit på Blå. Gick hem till vårt lilla krypin och myste på minibalkongen sedan. "Tyst vittne" avslutade kvällen.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0