Onsdag 4 juli

Drog iväg till Skutberget efter att ha varit och inhandlat ny bikini och en badhandduk. Lade mig bland klipporna för att lapa lite sol...


Efter ett par timmar fick det vara nog, så jag drog iväg hemåt. Tog sedan en promenad först till Mariebergsskogen för att kolla in "Putte i parken" men just idag var det stängt hela dagen... Styrde därför kosan in till city för en glass:


Choklad, mintchoklad och citron fick det bli - från Carli på Järnvägsgatan. Gott! Satte mig en stund vid Klarälvens strand för att njuta av glassen och av solen. Blev väldigt varmt efter ett tag!

Drog iväg hemåt för att hämta upp mamma. Vi skulle iväg till Acksjön och fira Sebban som fyllde 18 år. Kul present fick han av oss:

Presenten under pappret bestod av en bild på honom samt 18 st trisslotter. Bara att hoppas att han vinner något...!

Väl framme hos syrran med familj grillade vi och drack lite vin. En del badade, en del fortsatte dricka vin, andra spelade fotboll. Trevligt! Efter att de flesta hade åkt hem spelade vi andra kort - svarta dam. Gissa vem som förlorade...

Jag sov över men innan jag gick och lade mig tog jag några bilder på fullmånen och den vackra värmlandsnatten:


Imorgon (d v s torsdag) måste jag åka hem för Per har "förhandlat" med grannen om middag. Blir till att skynda sig hem. Måste till lägenheten först och tömma den på mat och fixa allt vad man nu har pysslat med. Men vi återkommer snart igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0