Söndag 22 juli

(Hänger inte med...)

Söndag! Vad hände? Enligt väderprognosen skulle det bli fint väder, så vi drog till Bomstad.


Fint väder? Nope! Kallt var det och ensamma var vi - bortsett från en traktor som samlade in sopor och höll på att köra över oss. Han trodde nog ingen var så dåraktig... Ligga där i kylan... Så vi drog hem till lägenheten igen. 

OK, vad göra nu? Formel 1-racet ville vi se. Så frågan var; åka hem till K-ängen och se reprisen kl 19:30 eller sätta oss på någon av K-d:s sportbarer? Men vilka sänder? Ja, inte O'Learys iallafall. Harrys har stängt på söndagar. Pitchers då? Enligt deras bordsbokning var det fullt där. En söndag? Klockan 13:30? Nåja, vi bestämde oss för att dra hemåt istället. Med ett antal stopp på vägen.

Började redan i Kristinehamn där vi först tog en tur till Picasso-statyn:


...och sedan lunch i form av kinamat:


Drog vidare och kom till ett riktigt mysigt café i Karlskoga nära ett vattendrag (vet inte vilket), där de serverade kaffet i gamla kaffekannor och allt kaffebröd var hembakat. Men jag äter ju inte sådant, så jag fick "smaka" via Per.


Nästa stopp blev Arboga där de skryter med en medeltida stadskärna. Den borde man ju se... Så vi körde av motorvägen och parkerade inne i Arboga City. Tog en promenad runt de centrala delarna och tog en och annan bild. 


Nästa stopp blev HEMMA! Käkade middag och såg sedan F1-racet från Hockenheim - som var riktigt bra!

Ja, sedan blev det något annat på tv och sängen efter det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0