Kvart 3 o 4 avklarade...

...och jag är sen med att blogga - åtminstone från 3:e kvarten. Men det har varit medvetet. Tänkte inte skriva något om den heller för det har andra gjort så bra.

Kvart 4:a då... Åslund åkte ut för knätackling. Säger väl inget om det. Men varför åkte inte HV-spelaren ut i torsdags för knätackling på Klefbom? Vari ligger konsekvensen? HV gör ledningsmålet i efterföljande PP men det var egentligen självmål av Sevc. Sådant händer.

Hur ska spelarna veta vad som gäller om domarna ändrar nivåerna hela tiden? OK, man har en regelbok att gå efter men det vet väl alla att spelarna ruckar på gränsen. Det är som med barn och tonåringar. Var tydlig med var gränsen går och alla anpassar sig. Hur svårt kan det vara?

Sedan var det det där med reklam i en hockeymatch... Avskyr när matcherna går på tv4.

Gick upp på andra våningen och såg lite kvalseriehockey när det blev för jobbigt i LLA... Oj, vilken skillnad på produktion! Mycket läckert och annorlunda. Matchen jag såg var den mellan BIK Karlskoga-Djurgården. Fick springa mellan våningarna men det var nog bara bra med tanke på allt gott man sätter i sig under sådana här stunder.

Hur som helst, FBK:s kvitteringspuck satt därför väldigt skönt. Båda kvitteringspuckarna samt ledningspucken! Att HV kvitterar och sedan tar ledningen på ett märkligt domslut - ja, vad säger man om det. Trist.

Tror HV tar semifinalplatsen faktiskt... Om inte FBK kunde vinna den här lär de knappast vinna i Jönköping på måndag heller. Jaha, men tjusningen med sport är att man aldrig vet hur det slutar.

Förresten var det publikrekord i LLA: 8 605 nissar var där.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0