Semester! Dag 37

Jösses, vad länge jag haft semester! 37 dagar inkl helgerna och ytterligare en vecka väntar. Jag lär nog vara rätt sugen på att jobba - eller också inte. Troligen inte.

Dagen började med att vi käkade lite yoghurt, drog iväg till Ängsjö där jag tog 3,6:an och Per tog 2x2,5 km. Han har ju haft problem med en fot sedan maj, så det gällde att ta det lugnt.

Efter Ängsjö hoppade vi i plurret och blev blöta både uppifrån och nerifrån. Men det är ju faktiskt helmysigt att bada när det regnar.

Vi tog lite kaffe och macka efter det och sedan drog vi iväg söderut till möbelaffären för att kolla tyget på soffan vi beställde. Vi fotade och drog iväg norrut igen. Tokerier!

Lunchen tog vi på Max = Low Carb + ChiliBurgare. Kollade in lite färgprover och en och annan tv. Vi ska ha en stor platt sak och vi är nog rätt överens om att vi köper en på El-Giganten för runt 20 lusentappar.

Hem igen. Fikade lite och började mäta i tv-rummet hur stor tv vi ska ha egentligen. Höll på med det där i några timmar tills det var dags för middag.

Kvällens måltid bestod av stora räkor stekta i olja och vitlök. Tzatziki, bröd och vitt vin till kompletterade måltiden. Bjöd även på en jordgubbsdaquiri medan maten lagades till.

Efter maten tittade vi på The Baader Mainhoff Komplex. Mycket bra film! Har väntat rätt länge på att få se den och ikväll hyrde Towe den av sin kompis på Coop.

----------------------

Väder: 20 gr regn och sol, Vatten: 20 gr

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0